Центр зайнятості інформує щодо найоплачуваніших вакансій

1

Дизайнер, головний бухгалтер, менеджер з продажу, кранівник, токар та керівник дільниці очолили рейтинг найоплачуваніших вакансій у Чернівецькій області. Заробітна плата, яку пропонують роботодавці – від 5 до 7 тисяч гривень, що значно вище від середнього показника заробітної плати по області. Про це повідомили в Сторожинецькому районному Центрі зайнятості.

Найбільше – 7 тис. грн – роботодавці готові платити дизайнеру із конструювання та проектування меблів з практичним досвідом роботи, знанням спеціалізованих програм та головному бухгалтеру із досвідом роботи в сфері сільського господарства.

На другому місці –  вакансія менеджераз організації продаж телекомунікаційних послуг клієнтам малого та середнього бізнесу із заробітною платою 6800 грн.

На третій сходинці опинилися  вакансії кранівників  з оплатою 5050 грн. Ця робота  передбачає виконання навантажувальних і розвантажувальних робіт баштовим краном.

Завершують рейтинг вакансії токаря та керівника дільниці із заробітною платою 5 тис.грн.  На посаді токаря необхідно вміти проводити токарні та верстатні роботи. Керівник дільниці має мати навики технічних, математичних та фінансових розрахунків, вміти працювати з масивами даних.

Сьогодні служба зайнятості своїм клієнтам пропонує не тільки тенденційні робітничі професії.

Найактивнішим майданчиком, який потребує нових робітників, є сфера продажів та обслуговування, затребувані спеціалісти роздрібної торгівлі. Для роботодавця, який шукає персонал, найбільшу вагу все ж таки має досвід,  навички та уміння працівника.

Категорія: Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ