Конкурс “Наша честь і слава”

Конкурс воєнно-патріотичної пісні

Сьогодні (06.05.2015 р.) в приміщенні “Юності Підгір’я” пройшов пісенний конкурс воєнно-патріотичної пісні “Наша честь і слава”, присвячений 70 річниці з Дня перемоги над нацизмом. Конкурс був організований Сторожинецькою ЗОШ І-ІІІ ст. №1. Розповісти докладніше ми попросили заступника директора з виховної роботи Карамишеву Олену Іванівну та педагога-організатора Поляк Жанну Григорівну:

Жанна Григорівна:
“В рамках місячника патріотичного виховання за планом Міністерства освіти був проведений конкурс по номінаціях 5-6 класи та 7-9 класи. Заздалегідь було роздано завдання вибрати та підготувати кожному класу одну патріотичну пісню. Діти активно працювали, підбирали мелодії, розучували слова пісень, намагалися передати свої почуття через воєнні пісні фронтових років.

В номінації 5-6 класів 1 місце посів 6-Б клас (керівник Поляк Ж.Г.), 2 місце посів 5-Б клас (керівник Балінова В.Д.). Дуже приємно було бачити, що 5-Б клас використав символіку “Червоний мак” та приурочив пісню саме цьому символу. 3 місце посів 5-А клас (керівник – молода завзята вчителька, патріотка Гуцуляк В.В.)

Конкурс воєнно-патріотичної пісні

В номінації 7-9 класи 1 місце посів 8-А клас (керівник Шубран О.М.) з піснею “Мальви”. Цю пісню вони приурочили фронтовим матерям. 2 місце 9-А клас з піснею “Їхав козак за Дунай”, 3 місце посів 7 клас (керівник Няйко Л.С.).

Дуже приємно було почути авторські вірші учнів. Дуже гарно виступила найменша учасниця Мангер Настя з віршем “Про війну”, а також Трачкар Каріна зачитала власний вірш “Фронтовим матерям”, присвячений жінкам, які не дочекалися дітей з війни.”

Конкурс воєнно-патріотичної пісні

Олена Іванівна:
“Вчителі та діти були дуже задоволені цим конкурсом. Окрему подяку хочу виразити директору ЦДЮТ Корчинській Іннесі Олександрівні за наданий для проведення заходу зал та звукорежистерам – Чернею Сергію та Булавіну Леоніду.

Хотілося би щоб такі конкурси проводилися частіше, це прививає любов до прекрасного, до Батьківщини. В теперішніх умовах це надзвичайно важливо.”

Категорія: Освіта Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ