До Дня захисника України в ЗОШ №1 провели “Козацькі забави”

1

Вчора, 13 жовтня 2016 року, у Сторожинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 на честь свята Дня захисника України, Українського козацтва та Покрови Пречистої Богородиці відбулося свято “Козацькі забави”. Захід провели вчителі фізичного виховання Кібкало С.О., основ здоров’я Іліка Н.Ю., захисту Вітчизни Дєєв А.А.

4

Метою свята було ознайомлення учнів  з героїчним минулим України та періодом козаччини; розвиток творчих та інтелектуальних здібностей вихованців, а також спритності, кмітливості, винахідливості; виховання в дітей почуття гордості за історію своєї Вітчизни та її героїв, почуття колективізму, товариськості, добродушності.

3

У першій частині заходу учениці 11-х класів ознайомили всіх присутніх із історією виникнення свята, а в другій провели змагання серед хлопців-старшокласників у стрільбі з пневматичної гвинтівки в ціль, розкладання та збір автомата Калашникова, армреслінгу, перетягуванні линви, кидання м’яча в кільце. Крім того, ведучі провели веселі конкурси: “Біг у валянках”, “Почисть яблуко” тощо.

2

Учасники та глядачі отримали море позитивних емоцій, показали згуртованість та командний дух. Організатори змагань зауважили, що в цей день зал був наповнений патріотизмом, козацькою звитягою та звернули увагу на те, що серед нас зараз зростає покоління справжніх захисників України.

Джерело: заступник директора з виховної роботи Карамишева О.І.

Категорія: Освіта Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ