“Мобільна бібліотека на колесах” від Сторожинецької ЦБС

1

Біля обласної наукової бібліотеки в Чернівцях на вул. О.Кобилянської, 47, відбувся перший обласний Ярмарок бібліотечних послуг “Це цікаво місцевій громаді”, на якому, серед 11 ЦБС області, Вижницької районної бібліотеки, ОУНБ ім М. Івасюка та обласної бібліотеки для дітей, були й представники Сторожинецької Центральної бібліотечної системи.

Бібліотечні працівники Сторожинецької ЦБС яскраво оформили експозиційну палатку, де були презентовані інформаційні ресурси та сучасні бібліотечні послуги наших бібліотек, цікаві книжкові інсталяції у мобільній бібліотеці на колесах (бібліобусі).

3

Послуга, на якій акцентували увагу – “Мобільна бібліотека на колесах”, – є унікальною на теренах області, бо вона надається лише у нашому районі.

2

Вона викликала неабиякий інтерес у громадян, які відвідали Ярмарок та кореспондентів ЗМІ. Тому цілком природно, що послуга Сторожинецької районної ЦБС “Мобільна бібліотека на колесах” визнана кращою на Ярмарку та нагороджена дипломом “Креатив Ярмарку”.

4

Під час Ярмарку були проведена акція “Воїнам АТО”, під час якої було реалізовано виробів бібліотекарів краю на суму 1752 грн., у тому числі вироби читачки Сторожинецької мобільної бібліотеки Бостан І.Г. Ці кошти передані у Чернівецький військовий госпіталь; майстер-клас з вишивки, бісероплетіння, орігамі, квілінгу, плетіння стрічками, виготовлення кулінарних прикрас, акторської майстерності тощо; міні-опитування про послуги, які надають публічні бібліотеки області; виставка аматорських творчих робіт бібліотекарів, на якій були представлені вишиті картини бібліотекаря районної бібліотеки (відділ нестаціонарного обслуговування) Сандуляк Т.В.

Учасники та гості Ярмарку насолоджувалися концертними номерами артистів обласної філармонії та учнів музичних шкіл №1 та №2 м. Чернівці.

Джерело: Сторожинецька ЦБС

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ