На позачерговій сесії депутати сварилися за земельні питання

Сесія міської ради

Вчора, 20 жовтня 2016 року, відбулася ХІІ позачергова сесія Сторожинецької міської ради, на якій були присутні 18 депутатів із 26.

На порядку денному було 21 питання, а першим було затвердження детальних планів територій, на яких будуть розміщені земельні ділянки, що мають передаватися учасникам бойових дій та бійцям АТО.

Три нові житлові масиви будуть розміщені в районі вул. Видинівського, Вашківської та Шкільної. Також на сесії депутати затвердили найменування нових вулиць. Одна з них буде носити назву Степана Бандери.

3

4

5

Серед інших значне обговорення викликало питання щодо затвердження детального плану території для розміщення торгово-офісної будівлі по вул. Некрасова 6Б. Це земельна ділянка позаду ресторану “Пролісок”, яка зараз використовується як автостоянка. Після дебатів, заслухавши представника громадськості, народні обранці проголосували за таке будівництво.

Вже наприкінці сесії між депутатами Анатолієм Оленюком та Романом Чеботарем виник конфлікт щодо допомоги у будівництві житла погорільцям по вул. Прутській. Анатолій Вікторович, якого в цьому підтримав і мер міста, зазначав, що Роман Романович жодним чином не допомагає у цьому будівництві. Останній відповідав, що він допомагає, але не вихваляється цим.

Вирішили конфлікт на місці, напряму запитавши у господарки про допомогу.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ