Сміттєві контейнери – тільки для побутового сміття

10

На вихідних по вул. Н. Яремчука в Сторожинці місцевий житель обрізав гілки горіха та скинув їх біля сміттєвих контейнерів у велику купу.

Коли приїхали комунальники та запиталися, чому він не замовив транспорт для вивезення сміття, той відповів, що він платить за вивіз, тому “забирайте гілки, я нічого більше платити не буду!”

8

Чоловікові пояснили, що оплачує він вивіз твердих побутових відходів, а якщо потрібно вивезти негабаритне або будівельне сміття – то у КП “КарпЕко-2010″” можна замовити вантажний автомобіль за помірну суму, який і вивезе все на сміттєзвалище. Ціна регламентується державними розцінками відповідно до Державних будівельних норм.

Така купа гілок буквально посеред вулиці – це грубе порушення Правил благоустрою, які прийняті та затверджені Сторожинецькою міською радою.

У такому випадку комунальники вимушені будуть скласти акт про порушення цих Правил та передати його до міської Комісії по адміністративних правопорушеннях. Та, в свою чергу, призначає штрафні санкції. Якщо штраф не буде сплачений – справа передається до суду, а потім до виконавчої служби для примусового стягнення.

3

Вийшло так, що житель вулиці зрозумів свою помилку та за декілька годин порізав гілки на частини і самостійно вивіз.

КП “КарпЕко-2010” звертається до жителів міста та району з проханням не викидати в смітники будівельне сміття та не залишати біля смітників негабаритне сміття, яке не вміщається в контейнери.

Для замовлення спеціального транспорту можна зателефонувати за номером: (066) 44 62 319

Категорія: ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ