Під час пожежі в Зрубі-Комарівському загинула людина

Пожежа

Сьогодні, 4 листопада 2016 року, в селі Зруб-Комарівці, Сторожинецького району виникла пожежа в житловому будинку місцевого мешканця.

Загоряння виникло в житловій кімнаті господаря будинку. Пожежу помітили сусіди, після чого одразу зателефонували за номером “101”. Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло о 1 год. 23 хв.

На місце події відразу були направлені пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцеві пожежні охорони сіл Комарівці та Старої Жадови.

Першочерговим завданням вогнеборців було недопущення подальшого поширенню вогню, оскільки поруч із житловим будинком, в якому виникла пожежа, знаходилася господарська будівля. Рятувальники локалізували пожежу в тих межах, у яких застали її на момент прибуття.

На превеликий жаль, після ліквідації пожежі в житловому будинку було виявлено тіло чоловіка без ознаків життя. Ним виявився 65-ти річний власник даного будинку. В наслідок пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття житлового будинку на площі 70 м2,  речі вжитку та майно. За фактом події ведеться розслідування. Причина пожежі наразі встановлюється.

2

Також цієї ж ночі виникла ще одна пожежа в житловій квартирі по вул. О. Кобилянської в Сторожинці. Загоряння виникло на кухні квартири. Власниця, відпочиваючи в сусідній кімнаті, прокинулась та почула різкий запах диму, після чого одразу побігла в пошуках його джерела.

Відкривши двері кімнати, вона помітила полум’яне горіння в приміщенні кухні і одразу зателефонувала за номером 101. Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло о 03 год. 12 хв. По приїзду пожежу було ліквідовано підручними засобами власниці та сусідами.

1

Внаслідок пожежі вогнем знищено пральну машинку, частково газову плиту, також закопчено стіни приміщення кухні та коридору. Попередньою причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі в приміщенні кухні.

Сторожинецький районний сектор Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Пам’ятайте, що дотримання протипожежних правил не вимагає жодних надзусиль, проте завдяки цьому можна зберегти власне життя та здоров’я!

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ