Наш спортсмен вп’яте поновив рекорди області

Спорт

25-26 листопада у Києві на Всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики учнем Сторожинецької ДЮСШ Миколою Конечним встановлено та оновлено два рекорди області. У змаганнях брали участь 51 спортсмен України 1999 р. н. і молодші, де Микола (2001р.н.) посів серед них 4 місце.

Микола брав участь у складі збірної команди області в традиційних змаганнях, які присвячені пам’яті Заслуженого тренера України з легкої атлетики Сергія Операйло.

В перший день змагань з бігу на 400 метрів Микола показав результат 52,96 секунди, що відповідає новому рекорду області серед юнаків 15 років на змаганнях в закритих приміщеннях. Двічі впродовж року поновлено рекорд області на цій дистанції. Попередній рекорд також встановив Микола.

Другий день змагань порадував нас ще більше! Знову був встановлений новий рекорд області з бігу на 200 метрів. Найкращий результат – 24,04 сек., який відповідає нормативу першого розряду для змагань у закритих приміщеннях.

На змаганнях у Києві встановлення рекордів області та району продовжилось. А розпочалось все на початку року зі змагань, які проходили у Івано-Франківську, де Микола посів 3-є місце і встановив свій перший рекорд області з бігу на 400 метрів у приміщенні.

Потім встановлення рекордів відбулося у місті Кіровограді (Кропивницькому), де Микола посів третє місце і встановив рекорд області з бігу на 400 метрів на відкритих стадіонах. У Луцьку у змаганнях з бігу на 400 метрів серед юнаків Микола Конечний перевищив свій же рекорд області (серед юнаків 15 років), показавши результат 52,40 секунди і посів третє місце. І тепер ще два рекорди зафіксовані у місті Києві.

Зазначу, що за останні 30 років (попередніх даних немає) вперше спортсмен-юнак нашого району виконує норматив першого розряду з легкої атлетики у 15 років.

Мету, яку поставив собі Микола, майже досягнуто. Залишилось, щонайменше, стати кандидатом до складу збірної команди України для участі у змаганнях Чемпіонату світу, які відбудуться літом наступного року в Кенії. Також є бажання взяти участь і в ІІІ Юнацьких Олімпійських іграх, що відбудуться у 2018 році.

Джерело: директор Сторожинецької ДЮСШ С.І. Москалюк

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ