“Максимум” повернувся із молодіжного чемпіонату України

1

19-20 листопада у київському спорткомплексі Національного технічного університету України “КПІ” відбувся чемпіонат України з карате серед молоді та дорослих.

Змагання зібрали рекордну кількість учасників – 519 спортсменів з 21 області України та вперше проходили у новому статусі карате, як олімпійського виду спорту. Нагадаємо, що згідно із рішенням 129-ї сесії Міжнародного олімпійського комітету (серпень 2016 р., Ріо-де-Жанейро) карате включили до програми Олімпійських ігор у Токіо 2020 року.

2

У київському чемпіонаті Сторожинець цього річ представляли шестеро вихованців СК “Максимум” тренера Павла Шестакова віком від 14 до 21 року.

Четверо спортсменів – Олексій Гоцуляк, Ігор Шаповалов, Андріан Лунгуляк та Мар’яна Урсулян вперше приймали участь на “молодіжній” Україні, а Рудольф Кліх та Олег Горобець вже мають досвід подібних стартів.

3

5

За результатами двох змагальних днів наші спортсмени завоювали три нагороди – дві срібні та бронзову. Зокрема, учень районної гімназії Олексій Гоцуляк у новій для себе категорії кадети до 52 кг пройшов до фіналу і завоював “срібло” у найчисельнішій групі (36 учасників).

Також “срібло” у командному ката серед чоловіків завоював студент ЧНУ ім.Ю.Федьковича Олег Горобець. Бронзову медаль здобула Мар’яна Урсулян серед дівчат 16-17 років до 48 кг.

4

6

Дуже близьким до п’єдесталу був досвідчений Рудольф Кліх у новій для себе категорії – юніори до 68 кг.

Рудольф поступився у третьому поєдинку за неоднозначним рішенням суддів. А також за крок до медалі зупинився Ігор Шаповалов у розділі індивідуальне ката серед кадетів, допустивши у третьому колі технічну помилку.

Джерело: Павло ІВАНЧАК

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ