Сторожинчани завоювали 4 медалі чемпіонату України по карате

Вихованці сторожинецької школи карате поповнили скарбничку районної федерації чотирма медалями з Чемпіонату України по карате серед школярів та студентів, який проходили на початку грудня у Львові.

Змагання зібрали близько півтисячі учасників з більшості регіонів України – Львова, Чернівців, Ужгорода, Івано-Франківська, Києва, Миколаєва, Вінниці, Одеси, Житомира, Харкова та інших областей. Усього змагались представники 46 клубів.

У напруженій боротьбі “бронзу” Чемпіонату України завоювали двоє учнів сторожинецького ліцею – Георгій Піцул (категорія 10-11 р., до 32 кг) та Вікторія Малованюк (12-13 р., індивідуальне ката).

На друге місце піднялась 17 річна Мар’яна Урсулян у категорії куміте юніорки до 48 кг. А чемпіоном України став учень районної гімназії Олексій Гоцуляк у категорії 14-15 років до 52 кг., отримавши перемогу у чотирьох поєдинках.

Лише за крок до нагороди зупинився ще один вихованець “Максимуму”, 12 річний Владислав Мельничук. Загалом Владислав провів п’ять яскравих та результативних боїв, але в поєдинку за бронзу поступився більш досвідченішому супернику з Миколаєва.

Також декілька спортсменів, які ввійшли до складу команди, не змогли піднятись не п’єдестал пошани через надвисоку конкуренцію у категоріях (в окремих вікових групах кількість учасників сягала більше 30 чоловік). Однак, кожний із них викладався на повну силу, проявляв наполегливість та характер у всіх поєдинках.

Підготував спортсменів майстер спорту України, головний тренер СК “Максимум” Павло Юрійович Шестаков

Джерело: Павло Іванчак

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ