Новий рік в районі зустріли без надзвичайних подій

Події на новий рік

Новий рік в Сторожинецькому районі зустрілі без особливих надзвичайних подій.

1 січня 2017 року в Сторожинецькому відділі поліції було складено три протоколи за неправдиве повідомлення до органів поліції про вчинення злочину. Два заявника звернулися по факту зникнення транспортних засобів, а один – по факту зникнення мобільного телефону.

В Банилові-Підгірному чоловік, який приїхав з Мигово до друга, заявив про зникнення автомобіля. Машину знайшли неподалік в канаві. Коли поліцейські почали розбиратися – виявилося, що то колега взяв автомобіль, не впорався з керуванням та злетів з дороги. Особа, яка викликала поліцію, відмовилася від написання заяви про вчинення злочину.

Майже такий самий випадок стався і в Сторожинці. Два друга святкували Новий рік. Один з них взяв автівку колеги, також не впорався з керуванням та з’їхав з проїжджої частини. Коли приїхала поліція та визначили обставини – чоловік відмовився писати заяву про вчинення злочину.

Опергрупа поліції їхала в Нижні Петрівці через повідомлення про зникнення мобільного. По приїзду виявилося, що не поділили телефон два колеги, які вживали алкогольні напої. Один взяв подзвонити та не хотів повертати телефон, вартість якого була біля 150 гривень. Інший викликав поліцію, а після – відмовився писати заяву.

У всіх випадках були складені протоколи про неправдиве повідомлення до органів поліції про вчиення злочину.

Вчора від ялинки на Центральному майдані Незалежності в Сторожинці поліцейські доставили в райвідділ п’яного чоловіка, який влаштував на площі скандал через те,
що йому жителі зробили зауваження.

В перший день нового року рятувальники двічі виїздили для гасіння пожеж. О 19:00 в селі Заволока загорілася літня кухня. Причиною стало загоряння сажі в пічці. Площа пожежі була не велика. На місце події було направлено підрозділи ДПРЧ-12 м. Сторожинець, ДПРЧ-1 ДПРЗ-1 м. Чернівці і МПО село Кам’яна – в загальному 11 чоловік особового складу. Внаслідок пожежі пошкоджено покрівлю на площі 2 м². Постраждалих та травмованих немає.

Також 1 січня сталася пожежа в житловому будинку в селі Бобівці. Попередньо причиною пожежі стала несправність димаря опалювальної печі. На виклик виїхали 5 рятувальників ДПРП ДПРЧ-12 с. Бобівці та МПО села Нові Бросківці.

Внаслідок пожежі частково знищено покрівлю та перекриття житлового будинку. Травмованих та постраждалих немає.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ