“Вечори на Хуторі біля Диканьки” в “Юності Підгір’я”

Новий рік та Різдво – найбільш улюблені свята дітей. Це очікування дива і новорічної казки, а також веселих забав, активних ігор та омріяних подарунків.

Щороку для дітей Сторожинеччини саме в період новорічних канікул проводяться масштабні масові заходи. Цього року 10 січня в Центрі естетичного виховання “Юність Підгір’я” відбулось театралізоване дійство під назвою “Вечори на хуторі біля Диканьки”.

Педагоги центру та їх вихованці подарували дітям та їх батькам справжню казку за участю головних героїв: Вакули (Корчинський Олександр), Оксани (Гуцуляк Крістіна), Солохи (Токарюк В.А.), Пацюка (Андрійчук В.Д.), Чортика (Кисельов Олександр), Принцеси (Григорович Катерина) та Феї (Токарюк Я.К.).

Професійна акторська гра захопила глядачів з перших секунд та занурила в знайомий з дитинства сюжет казки. Але скільки б разів не була прочитана улюблена книжка, театралізоване дійство огорнуло дітей своєю таємничістю та драматичністю, змусивши відчути себе безпосередніми учасниками вистави.

Поряд з ними дарували гарний настрій аудиторії юні солісти-вокалісти та танцюристи Центру дитячої та юнацької творчості – вихованці вокальної студії “Рідна пісня” (кер. Шкурган Т.М.), “Вокальний” (кер. Леонтій П.В.), “Народна хореографія” (кер. Хмурич І.І.), “Бальний танець” (кер. Іліка В.В.), а в обмін вони отримували гучні оплески та викрики “Браво!”.

Щирість почуттів та переживань маленьких глядачів відчувалась після кожного руху та репліки казкових героїв, а бурхливі оплески були найкращою вдячністю та нагородою для юних акторів. Свято не обійшлось без Діда Мороза та Снігуроньки, які привітали всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим.

Після закінчення святкової вистави всі учасники мали змогу сфотографуватись біля ялинки з юними акторами. Сподіваємось, що всі маленькі жителі Сторожинеччини та їх батьки залишились задоволені і отримали заряд позитиву та гарного настрою на цілий рік!

Джерело: директор Сторожинецького Центру дитячої та юнацької творчості І.О. Корчинська

Категорія: Культура Фото
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ