Учні Красноїльської гімназії взяли “бронзу” на змаганнях з тенісу

Спорт

Нещодавно в рамках 72 обласної спартакіади серед школярів ЗНЗ, команда учнів Красноїльської гімназії, які є переможцями районних змагань, брала участь у обласних змаганнях з настільного тенісу.

14 команд області були розподілені на 4 підгрупи. В підгрупі, де змагалися учні Красноїльської гімназії, виборювали путівку до фіналу збірні команди ЗНЗ Сокирянського, Кельменецького та Новоселицького районів. Наші спортсмени перемогли першу команду з рахунком 4:0, другу – 3:1 і третього суперника у впертій боротьбі з рахунком 3:2.

Позаду залишили Новоселицьку команду, учні якої займаються на відділенні спортивної школи з тенісу настільного, тоді як у Сторожинецькому районі відділення тенісу настільного у ДЮСШ немає. Серед чотирьох команд-фіналістів, всі проходять тренування з настільного тенісу у ДЮСШ, окрім представників команди Сторожинецького району.

В першій фінальній грі отримали перемогу з рахунком 3:1 над командою ЗНЗ міста Чернівці. Потім у впертій боротьбі, з рахунком 2:3, поступилися команді ЗНЗ Путильського району, в складі якої є учасниця, яка зарахована до складу резерву збірної команди України. У останній зустрічі між нашою командою та ЗНЗ Глибоцького району, боротьба велася за І або ІІІ місце. Наші спортсмени поступилися з рахунком 1:3 і посіли ІІІ місце, що є успішним виступом та хорошим досягненням.

Вибороли бронзову нагороду першості області з тенісу настільного учні Красноїльської гімназії Герман Андрій, Мітрік Роман, Бружа Валентина та Романюк Марія-Марінела. Представник команди Романюк Ілля Миколайович.

Джерело: директор Сторожинецької ДЮСШ С.І. Москалюк

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ