Методоб’єднання керівників художньо-естетичного напряму

20 січня 2017 року в ЦДЮТ відбулося методоб’єднання керівників художньо-естетичного напряму на тему: “Система педагогічної роботи з обдарованими дітьми у вокальних гуртках позашкільного навчального закладу”.

На засіданні обговорювалися питання про удосконалення методики викладання у вокальних гуртках, пошук та подальший розвиток творчого потенціалу обдарованих дітей, впровадження в практику нових педагогічних технологій,які сприяють впровадженню компетентного підходу до викладання занять художньо-естетичного напряму.

З доповіддю виступив керівник гуртка “Вокальний” Леонтій П.В. та розповів про роботу з обдарованими дітьми, методику викладання та її значення для розвитку творчих здібностей вихованців, розвитку їх життєвої компетентності.

Наступним етапом МО було відвідування та обговорення заняття гуртка “Сольний спів” ( кер. Криштофяк І.С.) на тему: “Втілення художнього образу засобами музичної виразності  на прикладі роботи над музичним твором “Молитва” О.Білозір”,на якому керівник та її вихованці показали свою майстерність викладання та виконання музичного твору.

На завершення МО психологом Центру Косташек А.В. було проведено тренінг на тему: “Формування навичок ефективної взаємодії в педагогічному колективі”, метою якого було ближче знайомлення педагогів, створення умов для ефективної та творчої співпраці в колективі, формування позитивної самооцінки. І найголовніше те, що усі учасники МО покинули захід з піднесеним настроєм та позитивними емоціями.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ