Роль сім’ї в психологічному становленні школярів

Семінар

Наприкінці минулого тижня в Сторожинецькому ЦДЮТ відбувся психолого-педагогічний семінар для керівників гуртків “Роль сім’ї в психологічному становленні школярів”.

Психологічна компетентність педагога – запорука ефективності навчально-виховного процесу. Психологічну культуру вчителів формують шляхом проведення психолого-педагогічних семінарів.

Керівник гуртка “Пішохідний туризм” Гаврилюк С.М. виступив з доповіддю про взаємодію школи і сім’ї у виховному процесі. Керівник гуртка “Народна хореографія” Хмурич І.І. розповіла про форми взаємодії школи та сім’ї.

І на завершення семінару практичний психолог Косташек А.В. провела невеличкий тренінг “Формування навичок ефективної взаємодії в колективі”, щоб краще пізнати один одного, покращити настрій та будувати відносини з колегами на основі поваги і довіри.

Професія педагога – професія творча. Чим вищою є креативність вчителя, тим більше шансів для розвитку творчого потенціалу в учнів. До речі, вчитель сьогодні має можливість не лише ознайомитися з природою та специфікою процесу креативності, а й підняти цей рівень у себе, навчитися розвивати креативність у своїх учнів.

Джерело: підготувала практичний психолог ЦДЮТ Косташек А.В.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ