У ЦДЮТ обговорили впровадження веб-технологій молодими педагогами

Вчора, 24 січня 2017 року, у Сторожинецькому ЦДЮТ відбувся семінар-практикум для молодих та малодосвідчених керівників гуртків на тему: “Упровадження сучасних інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) у практиці роботи молодих педагогів”.

В рамках семінару директор ЦДЮТ Корчинська І.О., заступник директора з НВР Паладій О.М., методист Іліка Л.В. та психолог Косташек А.В. провели навчальний майстер-клас зі створення електронної пошти та блогу у мережі Інтернет.

На початку семінару-практикуму директор ЦДЮТ Корчинська І.О. розповіла учасникам семінару про про необхідність створення блогу в мережі Інтернет, для можливості розміщення методичних матеріалів для публічного доступу, а також спілкуватися як зі своїми вихованцями гуртків, так і з колегами.

“Окрім того, – зазначила директор, – керівник гуртка повинен постійно самовдосконалюватися, створюючи записи у блозі; розвивати вміння висловлювати власні думки письмово, розширювати професійний світогляд, читати новини педагогічного змісту, використовувати новітні веб-інструменти.”

Продовжила виступ директора заступник з НВР Паладій О.М. та познайомила педагогів з вимогами і технічними аспектами створення електронної пошти, блогу з метою популяризації позашкільної освіти і ознайомлення з  власним педагогічним досвідом.

Джерело: Сторожинецький ЦДЮТ.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ