Подяки для воїнів УПА

Подяки воїнам УПА

У День пам’яті і примирення представники районної влади не забули про учасників визвольного руху, які боролися в лавах української повстанської армії. Голова Сторожинецької районної ради Катерина Гуцуляк та голова районного товариства політв’язнів і репресованих Теодора Антемюк навідались до зв’язківців УПА Василя Васильовича Григорчука з Бобівців, Єлізавети Михайлівни Красовської з Панки, а також дружини загиблого після війни воїна УПА Параски Василівни Токарюк з Сторожинця.

Подяки воїнам УПА

Двом першим вручили грамоти ОДА за вагомі особисті заслуги у боротьбі за відродження незалежності української державності, відданість ідеалам свободи і демократії та з нагоди 70-ї річниці перемоги над нацизмом у європі і 70-річниці завершення другої світової війни. Також всім подарували матеріальну допомогу та продуктові набори.

Подяки воїнам УПА

Під час розмови старожили дякували, що за них не забувають, а також ділилися спогадами про пережите, адже вони та їхні родичі перебували на засланні багато років за свої патріотичні ідейні переконання.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ