Засідання виконкому міської ради 13.05.2015 р.

Виконком

Сьогодні (13.05.15 р.) відбулося засідання виконавчого комітету Сторожинецької міської ради.

До порядку денного були внесені питання життєдіяльності міста, зокрема, про роботу дільничних інспекторів міліції по зменшенню злочинності в місті Сторожинець, про продовження договорів про тимчасове користування місцями розташування рекламних носіїв, про взяття на квартирний облік, про надання матеріальної допомоги тощо. Крім постійних членів виконавчого комітету, на засідання були запрошені заступник голови районної ради Патарак І.В. та керівник апарату РДА Філіпович В.М.

Виконком

За ініціативою начальника КП “Сторожинецьке ЖКГ” Поляка В.М. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Киюка С.Р. на засіданні виконкому доповідав Поляк В.М. про стан справ у комунальному господарстві. Він звернувся за допомогою до виконкому міської ради, оскільки комунальне підприємство внаслідок певних причин (підвищення цін на електроенергію, паливно-мастильні матеріали, відмовою населення укладати договори на вивіз твердих побутових відходів тощо) несе чималі збитки, які нічим покривати. Обговорення було досить жваве та змістовне. Було прийнято рішення винести на розгляд сесії міської ради питання щодо надання коштів для підтримки КП “Сторожинецьке ЖКГ”. Карлійчук М.М. запропонував начальнику Сторожинецького ЖКГ розвивати власне виробництво (виробляти бруківку, колодязні кільця, бордюри тощо).

Виконком

Про роботу дільничних інспекторів міліції доповідав головний дільничний інспектор Сторожинецького РВ УМВС Савка О.К. Він розповів про те, що наразі в місті працюють усі камери зовнішнього спостереження. Також зазначив, що була виявлена особа, яка понищила зелені насадження біля міської ради. Щодо осіб, які знищили зелені насадження біля будівлі Пенсійного фонду, Савка О.К. зазначив, що робота ведеться і в найкоротші терміни винних знайдуть. Жваво обговорювалося питання щодо дотримання громадського порядку у вечірній та нічний час біля розважальних закладів міста, особливу увагу приділили усім відомому закладу “Стороживе місто”.

Виконком

По даному питанню було прийнято рішення про створення групи у складі: дільничного інспектора, представника міської ради, члена виконкому, представника громадської самооборони, працівника Управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Сторожинецької РДА, яка контролюватиме режим роботи розважальних закладів та дотримання власниками таких закладів чинного законодавства.

Виконком

Також були прийняті рішення про продовження договору про тимчасове користування місцем розташування рекламних носіїв, виділено матеріальну допомогу, поставлено на квартирний облік сім’ю учасника АТО, внесено у списки на першочергове отримання житла сім’ю ще одного учасника АТО, присвоєно (уточнено) поштові адреси нерухомому майну громадян, передано на баланс комунального підприємства матеріальні цінності, надано дозвід ПАТ “Укртелеком” на зріз сухостійних дерев та прочистку дерев у зонах проходження телекомунікаційних ліній тощо.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ