В Чудейській громаді відзначили воїнів-інтернаціоналістів

У напрямку розвитку ціннісного ставлення до людей, до суспільства і держави, в Чудейській громаді вчора, 15 лютого 2017 року, був проведений День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів.

До сільської бібліотеки з нагоди 28-ї річниці з Дня виведення військ з Авганістану завітали воїни-афганці: Фрунза Георгій Іванович, Фрунза-Цанке Михайло Васильович, Фрунза Раду Тодорович, Раус Володимир Іванович, Фрунза Костянтин Георгійович.

З великим інтересом присутні вислухали виступи ветеранів, які розповіли про страшні реалії війни, перенесли присутніх в атмосферу вірності військовому обов’язку та доблесті воїнів, що дали присягу Батьківщині. Після виступів  учні мали змогу поспілкуватися з ветеранами  та   отримати відповіді  на свої запитання.

На знак глибокої пошани учні Чудейської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 виконали дві патріотичні пісні. Представники сільської ради Мотреску Ромена Андріанівна та Жижій Вадим Васильович подарували воїнам квіти, солодкі подарунки та сфотографувались з ними на пам’ять.

На базі Їжівської ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено уроки мужності у старших класах, тематичну лінійку, виставку літератури, спортивні змагання, перегляд фільму “Афганістан — пам’ятаємо”. Дітей познайомили з воїнами, які воювали в Афганістані.

Категорія: Новини району Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ