Децентралізація. Громадські слухання в Сторожинці. Оновлено

Збори громади

Сьогодні, 15.05.15 р., в приміщенні Сторожинецького районного Будинку національних культур пройшли громадські слухання з приводу добровільного об’єднання громад. В залі були присутні представники районної влади, депутати міської ради та жителі міста.

Явка була в порівнянні з минулими зборами більше, але не набагато. Всього в залі були присутні близько 75 чоловік, з яких 15 – депутати міської ради. На засіданні виступали депутат міської ради Поляк В.М., перший заступник голови РДА Ковальчук Д.М., секретар міської ради Манчук Я.В., а також містяни.

Небайдужими жителями міста було задано багато цікавих питань, а також виникали жваві дискусії по обговоренню деяких моментів децентралізації.

Головною новиною було те, що обласною комісією по децентралізації було рекомендовано зробити одну об’єднану громаду сторожинеччини в межах району, який існує зараз з центром в м. Сторожинець замість запропонованих раніше дев’яти.

На зборах було проголосовано більшістю голосів за те, щоб створити одну об’єднану територіальну громаду. За – 39 чоловік, 1 проти. Решта утримались.

Пропонуємо вам коментарі жителів міста та фотозвіт з засідання.

Збори громади

Збори громади

Збори громади

4

Збори громади

10

9

8

7

6

5

16

15

14

13

Збори громади

18

17

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ