Міська рада провела конкурс на заміщення першої черги вакантних посад

Конкурси

Сьогодні, 1 березня 2017 року, Сторожинецька міська рада в приміщенні Сторожинецької Центральної районної бібліотеки провела перший конкурс по першій черзі оголошених вакантних посад.

Відповідно до протоколу засідання конкурсної комісії №1 від 27.02.17 р., було вирішено не допустити до участі в конкурсі на посаду провідного спеціаліста відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та державних закупівель дві кандидатури через те, що їхні документи не відповідали кваліфікаційним вимогам. Комісією було прийнято рішення про повторне оголошення конкурсу на цю посаду.

Повторний конкурс також буде оголошений на посаду начальника відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та інфраструктури, оскільки єдиний кандидат на цю посаду не з’явився на конкурс по стану здоров’я.

На посаду провідного спеціаліста з кадрової роботи відділу організаційної та кадрової роботи було дві кандидатури, на решту посад – по одній.

Конкурси наступної черги будуть проведені пізніше.

Попередні оголошення можна знайти за посиланнями:

Документи подаються до Сторожинецької міської ради за адресою: 59000, Чернівецька обл., м. Сторожинець, вул. М. Грушевського, 6, тел. 2-12-00.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ