У лісовому коледжі провели тиждень бухгалтерського обліку та економіки лісового господарства

З 27 лютого по 3 березня у Сторожинецькому лісовому коледжі за участю викладачів спеціальних економічних дисциплін Бліжинець О.Я. та Костюк О.В. було проведено тиждень бухгалтерського обліку та економіки лісового господарства.

Для студентів було організовано ряд заходів, а саме відкрите засідання членів гуртка на тему “Професія бухгалтер”, економічну вікторину за участю студентів 4 курсу спеціальності “Лісове господарство”, олімпіаду з бухгалтерського обліку серед студентів ІІІ курсу спеціальності “Бухгалтерський облік”, конференцію на тему “Історія виникнення та розвиток бухгалтерського обліку”, відкрите заняття з навчальної дисципліни “Облік і звітність у бюджетних установах”, конкурс газет та презентацій з обліку та економіки.

Переможці та учасники були відзначені грамотами, подяками та медалями за активну участь, кмітливість та прагнення до знань. У олімпіаді І місце посіла Антуф’єва Анжеліка, ІІ місце – Лотанюк Христина, ІІІ місце – Хомин Марія, найактивніші учасники конференції – Миронюк Інна, Лутанюк Яна, Борчук Зіна, Шешуряк Анна.

Серед студентів спеціальності “Лісове господарство” найактивнішими учасниками вікторини стали: Костюк Аліса, Руснак Олена, Остап’юк Микола, Здовбель Вадим, Шемота Роман, Андріященко Юрій, Мартиміш Павло, найкращі газети – Тодорук Іванни, Лотанюк Руслана, Івасюк Христини.

Джерело: викладач Костюк О.В.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ