Дзюдоїсти з Сторожинця взяли призові місця на Всеукраїнському турнірі з дзюдо на призи Романа Семенюка

Наприкінці лютого в місті Кіцмань відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків і дівчат на призи майстра спорту України Романа Семенюка, в якому взяли участь вісім команд – загалом більше ста п’ятидесяти учасників.

За сприяння Сторожинецької районної федерації дзюдо та підтримки підприємця Герли Ігора Борисовича вихованці тренера Сторожинецької ДЮСШ “Колос” Іллі Михайловича Гаврилюка гідно виступили, показали хорошу технічну і тактичну підготовку та волю до перемоги у своїх поєдинках.

Золоті медалі здобули учні Сторожинецької гімназії Кисленко Еміль, Ривак Станіслав та Токарюк Станіслав. Бронзові медалі здобули: учень Сторожинецької ЗОШ №1 Гаденко Віталій та учень Сторожинецької гімназії Маніліч Сергій. 

П’яті місця, проявивши волю до перемоги, зайняли Гаденко Максим, Берник Віктор та Вітюк Михайло. Чемпіони та призери змагань нагороджені медалями та грамотами.

“Хотілося би висловити особливу подяку від обласної Федерації районної федерації дзюдо підприємцю Герлі Ігору Борисовичу за підтримку в розвитку юнацького дзюдо в Чернівецькій області” – зазначив тренер-викладач з дзюдо, майстер спорту Ілля Михайлович Гаврилюк.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ