Волейбольний тріумф дитячо-юнацьких команд району

Завершуються змагання на першість області з волейболу серед команд юнаків та дівчат і результати виступів команд радують все більше і більше.

Минулого тижня відбулися змагання з волейболу серед команд дівчат, які перемогли в районних змаганнях, в залік спартакіади серед ЗНЗ області.

Від району в змаганнях брала участь команда учнів Верхньопетровецької ЗОШ №1 (філіал відділення волейболу Сторожинецької ДЮСШ), яка виборола ІІ командне місце, пропустивши попереду тільки команду міста Чернівці. Деякі з дівчат брали участь у змаганнях чемпіонату Чернівецької області серед юнацьких команд старшої та середньої вікової групи ДЮСШ області і посіли треті місця в обох вікових групах.

Два дні поспіль тривав волейбольний тріумф наших команд. 11 березня збірна юнацька команда Сторожинецької ДЮСШ (середня вікова група) також виборола друге командне місце в чемпіонаті області. Основу збірної команди складали учні Михальчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів (філіал відділення волейболу Сторожинецької ДЮСШ). Команда же старшої вікової групи не пройшла відбір.

Три команди набрали однакову кількість очок і, хоч мали особисту перемогу над переможцями відбіркового етапу, не змогли потрапити до фіналу за об’єктивних причин – команду суперників однієї з команд захищали юнаки, старші, ніж було заявлено, та допущені до змагань.

В цілому юнаки старшої вікової групи реально претендували на призові місця у фіналі змагань, хоч і розділили 5-6 місця чемпіонату.

Раніше друге місце в обласних змаганнях посіла команда юнаків-учнів Банилово-Підгірнівської гімназії (філіал відділення волейболу Сторожинецької ДЮСШ) у змаганнях першості області серед команд переможців районних змагань школярів, що входять в залік 72-ої спартакіади.

В неофіційному заліку обласної спартакіади серед команд ЗНЗ наш район за три змагання до кінця спартакіади впевнено тримає першу позицію як в загальному заліку (ІІ – Чернівці, ІІІ – Новоселицький район), так і серед загальноосвітніх навчальних закладів – перше місце за Сторожинецьким районним ліцеєм.

Такого успіху в загальнокомандному заліку, випереджаючи місто Чернівці, за останніх 30 років дирекція Сторожинецької ДЮСШ не пам’ятає.

В загальному, станом на 14 березня 2017 року, в фінальних змаганнях 72-ої обласної спартакіади брали участь більше 80-ти ЗОШ  області.

Наші три кращі ЗОШ займають: І місце – Сторожинецький районний ліцей; ІV місце – Верхньопетрівецька ЗОШ №1, на 5 місці – Красноїльська гімназія, але вони мають можливість покращити результат у змаганнях з баскетболу 3х3 (стрітбол) і посісти краще місце.

Джерело: Директор Сторожинецької ДЮСШ С.І. Москалюк

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ