Вчителі обговорили ефективні форми підготовки учнів до участі в ЗНО

Географія

Підготовка випускників загальноосвітніх навчальних закладів до проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання – одне з найактуальніших питань сьогодення.

На початку тижня було проведено засідання методичного об’єднання вчителів географії, на якому розглядались ефективні форми, методи підготовки для успішної організації школярів до участі у ЗНО.

З нормативно-правовим супроводом здійснення ДПА ознайомила методист центру надання методичної допомоги ВОСМС Сторожинецької міської ради Багрій В.М., яка також повідомила, що у 2018 році Україна вперше візьме участь у Програмі міжнародного оцінювання учнів PISA, яке проводиться під егідою Організації економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР), а в травні 2017 року буде проведено пілотний етап цього проекту.

Тестування призначене для оцінювання того, наскільки учень може застосувати свої знання в реальних життєвих ситуаціях і готовий до повноцінної участі в житті суспільства.

З власним  досвідом роботи з підготовки до ЗНО поділилась вчитель Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Няйко Л.С. На прикладі теми “Способи зображення Землі” презентувала різноманітні завдання для якісної підготовки учнів як до уроків, так і до ДПА-ЗНО-2017.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ