V сесія Сторожинецької міської ради VII скликання

Вчора, 30 березня 2017 року, відбулася V сесія Сторожинецької міської ради VII скликання. На порядку денному було 61 питання та декілька депутатських запитів.

Присутнім у залі презентували План соціально-економічного розвитку громади та Програму розвитку на 2017 рік. Дискусію викликав розподіл коштів інфраструктурної субвенції – більше 11 млн. грн. 

Було вирішено взяти розподіл цих коштів на посилений контроль та проводити всі процедури закупівель на конкурсній основі.

Ще одну дискусію викликало питання щодо створення архітектурно-будівельної інспекції. Після довгої перепалки рішення про створення інспекції було прийнято 18 голосами, включаючи голос міського голови.

Депутати заслухали звіт керівника КП “Сторожинецьке ЖКГ”. Вислухавши різні сторони, було прийняте рішення визнати звіт незадовільним, створити депутатську комісію по перевірці діяльності підприємства та заслухати її звіт на наступній сесії.

Загалом проходило досить емоційно – навіть при розгляді земельних питань дискусії не припинялися і депутати навіть не прийняли декілька рішень, не зважаючи на висновки профільної комісії.

Категорія: Важливо Відео Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ