“Клуб анонімних фітофілів”

Фітофіли

Фітофілія – це колекціонування і розведення кімнатних та декоративних рослин. Вельми розповсюджене і доступне захоплення. Бути фітофілом може дозволити собі кожен, адже ціни на кімнатні рослини відносно невисокі, крім того розповсюджена практика “брати відростки” у рослин знайомих або в робочому приміщенні. Фітофілія допомагає перетворити квартиру на мінісад, а деяким людям захоплення фітофілією допомагає знайти нових знайомих в клубах любителів кімнатних рослин і на спеціалізованих виставках.

Як показала практика, у нас в місті напевно діє “Клуб анонімних фітофілів”. Адже вже декілька раз невідомі фітофіли “брали відростки” рослин, та чого гріха таїти, і цілі рослини, якими було прикрашене наше місто.

І ось на днях знову випадок – біля міської ради любителі рослин вимикнули декілька петуній. А анонімні фітофіли-клептомани поцупили горщик з квітами в парку ім. Ю. Федьковича.

Фітофіли

Фітофіли

Сторожинецька міська рада зараз дуже цікавиться, на яку спеціалізовану виставку невідомі особи зібралися виставляти квіти, що були прикрасою міста та яких нових знайомих допоможе знайти фітофілам Сторожинецький райвідділ міліції?

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ