У Сторожинецькому ліцеї відбулося Пробне ЗНО

Цими вихідними у Сторожинецькому ліцеї 156 учасників (91.2%) із 171 зареєстрованого мали змогу ознайомитись із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання та спробувати свої знання з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської мови, німецької мови, французької мови.

Тести пробного ЗНО відповідали програмам зовнішнього незалежного оцінювання, укладені Українським центром оцінювання якості освіти і є максимально наближеними до тих, що будуть надані під час основної сесії ЗНО.

Директором Сторожинецького ліцею, відповідальним за пункт тестування Багрієм В.І. та 41 педагогом, які задіяні помічником відповідального за ППТ, старшими інструкторами, інструкторами, черговими, було дотримано всіх технологій та процедур проведення Пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Майбутні абітурієнти відзначили, що участь у Пробному ЗНО дала їм можливість підготуватися психологічно до проходження майбутніх іспитів, ознайомитися з форматами зошитів зовнішнього незалежного оцінювання, зорієнтуватися в різних формах завдань та розраховувати час на їх виконання, потренуватися в заповненні бланків відповідей.

Нагадуємо, що результати пробного тестування визначатимуться за допомогою спеціального сервісу “Визначення результатів пробного ЗНО”, який буде розміщено на сайті УЦОЯО (з української мови і літератури – з 01.04.2017, з інших предметів – з 08.04.2017).

Для визначення результатів учасникам пробного ЗНО буде необхідно ввести відповіді, використовуючи власний бланк відповідей тієї чи іншої сертифікаційної роботи пробного ЗНО, до вище зазначеного сервісу.

Оголошення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання:

  • 08.04.2017 – з української мови і літератури;
  • 14.04.2017 – з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії, російської мови, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Бажаємо успіхів у подальшій підготовці до основної сесії ЗНО!

Джерело: методист ЦНМД УОМС Багрій В.М.

 

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ