Наші спортсмени відзначилися в “Шкільній Баскетбольній лізі України”

У попередніх, зональних, обласних змаганнях з баскетболу 3х3, – стрітболу, – “Шкільна Баскетбольна ліга України”, які проходили 31 березня 2017 року в місті Вижниця, три команди району з чотирьох, які брали участь, отримали перемогу і увійшли до фінальної четвірки, з першого місця в підгрупах, обласної спартакіади серед команд школярів загальноосвітніх навчальних закладів. Перемогу отримали команди ЗНЗ:

  • Красноїльської гімназії серед команд дівчат 1999 року народження і молодших (вчитель фізичного виховання та тренер-викладач відділення баскетболу Сторожинецької ДЮСШ Митрик А.Г.);
  • Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 серед команд юнаків 1999 року народження і молодших (вчитель фізичного виховання Кібкало С.О. та тренер-викладач Заблоцький С.О.);
  • Сторожинецького районного ліцею серед команд юнаків 2002 року народження і молодших (вчитель фізичного виховання та тренер-викладач відділення баскетболу Сторожинецької ДЮСШ Запоточний В.О.);

Така кількість команд, що увійшла до фінальних змагань обласної спартакіади, це повторення минулорічного успіху наших баскетболістів. Залишалося перемагати та виборювати призові місця більш високого рівня у фіналі.

Четвертій команді району трохи не поталанило. Команда дівчаток з Сторожинецького районного ліцею, 2002 року народження і молодших, при рівній грі зустріла достойний супротив з командами Вижницького і Путильських районів.

Удача була не за нашою командою, м’яч вперто вискакував з кільця, а також і судді були на стороні Вижницької команди. В загальному, одну путівку з чотирьох, до фіналу обласних змагань, були вимушені залишити господарям змагань. Представник та тренер команди – вчитель фізичного виховання Сторожинецького районного ліцею і тренер-викладач відділення баскетболу Сторожинецької ДЮСШ Бойко М.В..

У фінальних змаганнях серед команд дівчат, які проходили 5 квітня 2017 року в селі Мамаївці Кіцманського району, команда Красноїльської гімназії виборола ІІ місце, поступившись команді міста Чернівці.

Цей склад команди також брав участь і у фінальних змаганнях обласної спартакіади з “класичного” баскетболу, де посіли IV місце. Серед старшої вікової групи дівчат срібні медалі виборювали: Мітрік Валентина, Бружа Валентина, Ісопел Адріана, Герман Марія, Мікайлу Лаура.

Фінальні змагання серед команд юнаків відбулися 7 квітня 2017 року в місті Новоселиця. Команда Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 посіла ІІ місце, пропустивши перед себе (не без “допомоги” суддів) тільки команду з міста Чернівці. Серед старшої вікової групи юнаків срібні медалі виборювали: Берчук Ян, Гуцуляк Максим, Джумара Дмитро, Когут Дмитро.

Команда Сторожинецького районного ліцею середньої вікової групи виборола ІІІ місце, пропустивши попереду команди з міста Кельменці та господарів змагань – команду міста Новоселиця.

Серед середньої вікової групи бронзові медалі виборювали: Гаденко Іван, Тікан Артур, Конечний Олександр, Тікан Антон.

Джерело: директор Сторожинецької ДЮСШ С.І. Москалюк

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ