14 травня – День матері. Шануймо наших матерів!

Свято Матері приходить до нас щороку – сонцесяйне, заквітчане і дуже щире. Напередодні Дня Матері у читальному залі районної дитячої бібліотеки відбувся захід під назвою “Рідну маму бережіть”.

Учні 7-Б класу Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (класний керівник Балінова Віра Дмитрівна) запросили на свято своїх матерів, бабусь, рідних. Колектив бібліотеки підготував книжкову виставку “Найкращі дні для наших матерів – це дні, коли щасливі їхні діти” та мультимедійну презентацію “Матуся – наш світлий ангел-охоронець”.

Школярі підготували для присутніх святковий концерт, лунали пісні “Мамо, мамочко моя”, “Мам”, “Не плач, мамо”, “Росте черешня в мами на городі” та інші. Учні декламували вірші, розповідали цікаві притчі та легенди, інсценізували оповідання “Серце матері” та гуморески.

Мами разом з дітьми взяли участь у веселих конкурсах “Мама з розвідки”, “Хто я?”, “Заплети косичку”.

Матусям та гостям подарували подарунки у вигляді квітучих сердечок, які виготовили власноруч. Бібліотекарі привітали учасників свята листівками зі щирими поздоровленнями та кольоровими кульками.

“Свято Матері – це свято щирої любові та глибокої пошани. Для кожної людини мама – це тепле сонечко, вона всім світить, всіх зігріває і нічого не вимагає намість” – зазначили на заході.

Кажуть, що на світі сонце найясніше.
Та всміхнеться мама – і стає світліше.
Кажуть, що без сонця не розквітнуть квіти,
А хіба без мами є щасливі діти?

Категорія: Культура Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ