Колективи ЦДЮТ взяли призові місця у обласному фестивалі “Свято оркестрової музики”

Минулого тижня в обласному Центрі естетичного виховання “Юність Буковини” проходив традиційний фестиваль “Свято оркестрової музики”, який зібрав всіх поціновувачів “живої” музики та колективів оркестрового жанру.

На фестивалі-конкурсі було представлено близько 30 кращих різножанрових колективів області, а честь нашого району відстоювали ВІА “Альт”, “Атом”, “Kill system” (керівник Булавін Л.Л.) та “Ансамбль народних інструментів” (керівник Фіріч А.І.) Сторожинецького центру дитячої та юнацької творчості.

Учасники ВІА представили новий, сучасний репертуар відомих українських та зарубіжних груп і виконавців.

Завдяки натхненню та відданій праці керівника, Булавіна Леоніда Леонідовича діти продемонстрували гарну, майстерну гру на інструментах, відповідно вибороли І, ІІ і ІІІ місця на конкурсі.

Шквал аплодисментів зірвав і “Ансамбль народних інструментів”, у виконанні якого прозвучали українські народні пісні, в супроводі соліста-інструменталіста Божеску Олександра та солістки-вокалістки Черней Катерини. В результаті “Ансамбль народних інструментів” було нагороджено дипломом ІІІ ступеня, а Божеску Олександра, як соліста-інструменталіста, дипломом ІІ ступеня.

Завершився святковий захід закликами до миру на Україні та побажаннями любові і добра кожній українській родині.

Джерело: директор ЦДЮТ І.О. Корчинська

Категорія: Дозвілля Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ