Наш спортсмен взяв срібло Чемпіонату України з дзюдо

14-15 травня в Львові відбувався Чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат молодшої вікової групи. В турнірі взяли участь близько 700 спортсменів з усіх куточків України.

У складі збірної області честь Буковини на цих змаганнях захищали і  представники Сторожинецької школи дзюдо. В динамічних та складних поєдинках вагової категорії до 42 кг (в молодшій віковій групі до 15 років) єдину для Чернівецької області на цих змаганнях срібну медаль здобув Матейчук Олександр, учень відомого сторожинецького тренера Іллі Гаврилюка.

Інші Сторожиницькі спортсмени – Кухарук Кирило, Звоздецький Василь, Цурик Станіслав – показали високий рівень боротьби, але вибули зі змагань в попередніх раундах. Наші спортсмени здобули безцінний досвід виступів на змаганнях національного рівня.

Сторожинецька районна федерація дзюдо і самбо вітає медаліста Олександра Матейчука та його тренера Гаврилюка Іллю Михайловича з хорошим результатом, а також висловлює щирі слова вдячності тим, хто допомагав нашим спортсменам взяти участь у цих змаганнях!

Категорія: Важливо Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ