Лауреати ІІІ обласної рейтингової культурно-мистецької програми “Галерея пошани”

Лауреати

В учбово-методичному центрі культури Буковини у рамках творчого проекту “Людина в культурі” вже третій рік поспіль відбулося урочисте відкриття обласної рейтингової культурно-мистецької програми “Галерея пошани” за підсумками роботи у 2016 році.

Головна мета цієї програми – гідне пошанування працівників культури області, популяризація та подальший розвиток їхніх творчих надбань.

На цьогорічний захід були запрошені начальники районних відділів культури, директори мистецьких шкіл, директори сільських, районних, міських закладів культури, керівники кращих різножанрових аматорських колективів області та відомі майстри народного мистецтва Буковинського краю. Саме вони стали переможцями у 17-ти номінаціях.

На цей урочистий захід зібралися ті люди, які своєю творчістю, любов’ю до обраної професії, запалюють та зігрівають серця іншим, продовжують збагачувати скарбницю національної культурної спадщини і тішать нас своїми витворами мистецтва.

Тож за рішенням художньо-методичної ради Учбово-методичного центру культури Буковини лауреатами обласної рейтингової культурно-мистецької програми за підсумками роботи у 2016 році серед музичних, художніх шкіл, шкіл мистецтв, сільських, міських, районних клубних закладів культури, методичних кабінетів районних клубних закладів, аматорських колективів, любительських об’єднань, громадських музеїв, майстрів і родин народного мистецтва були визначені та занесені на галерею пошани наступні колективи та майстри:

  • НОМІНАЦІЯ “КРАЩИЙ СІЛЬСЬКИЙ КЛУБНИЙ ЗАКЛАД”
    • Народний дім села Банилів-Підгірний. Директор Геннадій Харитон
  • НОМІНАЦІЯ “КРАЩА ХУДОЖНЯ ШКОЛА”
    • Сторожинецька художня школа. Директор Світлана Побережна
  • НОМІНАЦІЯ “КРАЩЕ ЛЮБИТЕЛЬСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ”
    • Клуб ветеранів війни та праці “Неспокійні серця” Сторожинецького районного будинку національних культур. Керівник Орися Вікірюк
  • НОМІНАЦІЯ “КРАЩА РОДИНА НАРОДНИХ МАЙСТРІВ”
    • Майстри художньої вишивки Любов та Надія Васкул (с. Михальча, Сторожинецький район)
Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ