Сесія міської ради 26.05.15. Оновлено

main

Сьогодні, 26.05.15 р. відбулася XXXVI сесія VI скликання Сторожинецької міської ради. На сесію були запрошені керуючий апаратом РДА Філіпович В.М. та керуюча справами районної ради Чувик С.М., а також були присутні 22 депутати Сторожинецької міської ради, юрисконсульт Сторожинецької міської ради Андріященко О.Р., заступник міського голови Киюк С.Р. та головний спеціаліст по земельним питанням Порошняк В.А.

Сесія міської ради

В порядку денному були наступні питання – про встановлення місцевих податків і зборів на 2016 рік, про розгляд листа Обласної державної адміністрації. Про роботу КП “Сторожинецьке ЖКГ” доповідав його начальник Поляк В.М. Також про роботу КП “Карп-Еко 2010” інформував його директор Карп Г.Д.

Сесія міської ради
В порядок денний були включені 4 депутатські запити: два від Місюри Е.А., по одному від Водославського І.І. та від Дарабан К.С. Також розглядалося питання звернень громадян, організацій, установ з земельних питань.

Всі питання були розглянуті.

Потрібно зауважити, що дуже активними депутатами міської ради були Дарабан К.С., Корочук О.С., Поляк В.М., Поляк М.І. та інші.

Розгляд питання про встановлення місцевих податків і зборів та дискусія про режим роботи розважальних закладів:

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ