Кам’янські оркестранти у столиці дали фору професійним колективам

Дванадцять дитячих оркестрів взяли участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі духових оркестрів «Армія – дітям», який відбувся 27 травня 2017 року в місті Києві на території Центрального парку культури та відпочинку та площі Конституції перед Верховною Радою України.

Великою несподіванкою стало те, що серед професійних, «зразкових», навіть «народних» колективів переможцем став Кам’янський оркестр духових інструментів.

Юні музиканти гідно представили Буковину, продемонструвавши свою виконавську майстерність. Діти мали змогу перейняти досвід від більш досвідчених музикантів: духових оркестрів Міністерства оборони України та військових навчальних закладів – зведеного військового оркестру Київського військового ліцею імені Івана Богуна та Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

Неперевершені враження та велика вдячність своєму керівникові Березовському Михайлу Івановичу залишаться назавжди в серцях всіх учасників оркестру. Творчого пошуку вам, юні музиканти, та професійних злетів!

Джерело: директор школи С.М. Кожелянко

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ