Ювілейний випуск музичної школи

Музична школа

В Сторожинецькій музичній школі відбувся концерт, присвячений відзначенню останнього дзвоника. Цікаво, що цього річ це 55-річний випуск учнів, адже музична школа заснована в 1957 році.

Директор Сторожинецької музичної школи Репало С.Г. привітала випускників та вручила атестати про закінчення школи. Також відбулось вручення грамот переможцям різноманітних конкурсів. Варто сказати, що таких грамот було ну дуже багато.

Світлана Григорівна відзначила успіхи вихованців школи. Зокрема,  на VI Міжнародному конкурсі юних виконавців на духових та ударних інструментах «Сурми Буковини» Сторожинецьку музичну школу представила  учениця 5 класу Мельник Мирослава, яка виборола 3 місце.

Музична школа

В Міжнародному регіональному фестивалі-конкурсі «Джерело націй» гідно представили школу: вокальний ансамбль старших класів (гран-прі), хор хлопчиків (1 місце); 2-ге місце вибороли Сорощук Анна (фортепіано), Шапка Іонела (вокал), Махул Олександр (акордеон), Мосейчук В’ячеслав (баян) та ін.

Загалом, за підсумками конкурсів учні та викладачі були нагороджені 48 грамотами.

В обласній мистецькій програмі «Нові імена» прекрасно представили школу Цурик Сергій (баритон), Порошняк Аліна (саксофон), Хомич Діана (труба), Адамович Анна (флейта).

Цього року в почесну книгу «Таланти Сторожинеччини» занесені найкращі учні школи Мосейчук В’ячеслав (баян), Порошняк Аліна (саксофон) та Бендас Анна (гітара).

Музична школа

Атмосфера  була надзвичайно  затишною, а учні виконали низку неймовірних музичних творів. Варто сказати, що глядачі були в захваті від виконання хором молодших класів пісні «Україна – це ти» (музика і слова Тіни Кароль), а  «Вальс» ансамблю скрипалів (керівник. Літун І.П., концертмейстер Іонуц Т.В.) взагалі зірвав овації залу.

Не менш майстерними та талановитими були виступи й інших учнів як молодших, так і старших класів. Присутні були зачаровані теплою, творчою та щирою атмосферою концерту.

На завершення хочемо нагадати, що Сторожинецька музична школа продовжує набір учнів на наступний 2015-2016 навчальний рік. Тож, у Вас ще є можливість долучитись до прекрасного!

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ