Податківці привітали школярів з “Останнім дзвоником”

ДПІ

Працівники Сторожинецької ДПІ  традиційно взяли участь у  святкуванні дня “Останнього дзвоника”. Цогоріч школярів в с. Стара Жадова вітав начальник ДПІ у Сторожинецькому районі ГУ ДФС у Чернівецькій області Олександр Григоряк.

Вітаючи  школярів, а в першу чергу випускників, із закінченням навчального року, Олександр Євгенович побажав успішно скласти іспити в школі, здійснити свій життєвий і професійний вибір, йти по життю дорогою добра, гідності і честі. Також, він виразив впевненість, що сьогоднішні випускники стануть компетентними, ініціативними спеціалістами, зроблять свій вагомий внесок у піднесення економіки, утвердження України в світовому співтоваристві як заможної демократичної держави.

Керівник  податкової, виступаючи перед школярами, відмітив, що школа – це важлива сходинка в житті кожної людини. Вступаючи в самостійне життя, кожен пройде свій шлях. Багато хто з випускників буде займатися підприємницькою діяльністю, відкриють свої справи або ж будуть працювати на підприємствах, почнуть отримувати доходи і сплачувати податки. Сплата – податків один з найважливіших складників достатку держави, а значить, забезпечене майбутнє для всіх нас.

Також посадовець, користуючись нагодою, привітав присутніх із Міжнародним Днем захисту дітей, яке щорічно відзначається 1 червня. «Діти – це наше майбутнє, наша надія та опора. Дуже хочеться, щоб щасливі усмішки сяяли на обличчях дітей нашої країни», – відмітив Олександр Євгенович.

Податківець також висловив  щиру подяку учню 7-б класу Марчаку  Івану та педагогічному колективу Старо – Жадівської школи за активну участь у формуванні податкової культури підростаючого покоління, адже все починається з малого.

Джерело: прес-служба ДПІ у Сторожинецькому районі

Категорія: Новини району Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ