Вихованці ЦДЮТ взяли участь в обласному наметовому таборі “Мандрівник Буковини”

Протягом  червня 2017 року вихованці туристичних гуртків Сторожинецького ЦДЮТ  цікаво провели час в обласному наметового табору “Мандрівник Буковини”, який знаходився на території турбази “Черемош” в місті Вижниця. У табір завітало близько 260 дітей з усіх районів Чернівецької області.

В рамках наметового табору відбулися 61 обласні змагання з пішохідного туризму, Чемпіонат області з велосипедного туризму та VІІІ обласний краєзнавчий зліт учнівської молоді.

Юні туристи не тільки відпочивали, але й активно змагалися на різних складних дистанціях з пішохідного та велосипедного туризму, захищали творчі краєзнавчі проекти, знімали фото та відео репортажі життя табору, демонстрували акторські та вокальні здібності, народні фольклорні обряди, долали експедиційні маршрути, виконували  спецзавдання з краєзнавства та туризму.

Честь району захищали вихованці туристичних та краєзнавчих гуртків Сторожинецького ЦДЮТ. За підсумками змагань наші гуртківці вибороли:

  • І призове командне місце на Обласному краєзнавчому зльоті учнівської молоді;
  • ІІ загальнокомандне місце на Чемпіонаті області з велосипедного туризму;
  • ІІ і ІІІ місця  на 61 обласних змаганнях з пішохідного туризму серед учнівської молоді.

Нагороди Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації та обласного центру туризму, краєзнавства, екскурсій учнівської молоді, медалі та кубки отримали 22 вихованці Сторожинецького ЦДЮТ. Вітаємо наших переможців та бажаємо їм нових перемог!

 Джерело: методист ЦДЮТ Унгурян Т.М.

Категорія: Дозвілля Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ