Через кустарно виготовлений комунальниками люк пошкоджено декілька автомобілів

Сьогодні, 13 липня 2017 року, на перехресті вул. Якобашвілі та Видинівського в Сторожинці сталося ДТП – через кустарно виготовлений люк було пошкоджено декілька автомобілів.

За сьогодні це вже другий випадок, коли об цей люк пошкодились автомобілі. Якщо в першому разі ВАЗ 2109 розрізав колеса об край металічної плити, встановленої замість дорожнього люка, то вже в обід дві автівки серйозно постраждали.

Спочатку на люк наїхав Мерседес, в результаті чого у нього було пошкоджено заднє ліве колесо та автомобіль позбувся глушника.

Фольксваген Кадді, який рухався позаду, також здійснив наїзд на люк, підстрибнув у повітря та врізався в дерево. Металевий кустарний виріб сильно пошкодив автомобіль знизу – проїжджу частину густо залило паливом та мастилом.

Поліцейські, прибувши на місце, так і не змогли добитися чіткої відповіді у головного інженера КП “Сторожинецьке ЖКГ на питання, чому місце ранішнього ДТП не було обгороджене.

Як нам вдалося дізнатися у комунальників, вони неодноразово писали листи в міську раду з проханням купити для підприємства дорожні люки, запасів яких немає зовсім. Один такий люк коштує біля 3,5 тис. грн. 

Після приїзду поліції, працівники ЖКГ знову закрили отвір дорожнього колодязя таким же кустарно виготовленим з листа металу та колісного диску від вантажного автомобіля люком і пішли шукати, де б ще можна було зняти дорожній люк.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ