Поліцейські знайшли двох дівчат з Костинців, які втікли з дому

Сторожинецький відділ поліції

До поліції надійшло повідомлення, що в селі Костинці двоє дівчат, – 9 та 14 років, – пішли з дому і не повернулися. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група Сторожинецького відділу поліції та керівництво. Одразу ж було складено план невідкладних дій з метою встановлення місцезнаходження дітей та недопущення вчинення протиправних дій відносно них.

“Проведеними заходами було встановлено, що дівчат бачили в обідню пору на перехресті в селі Дубівці Кіцманського району і прямували вони в напрямку обласного центру. – коментує начальник Сторожинецького відділу поліції Іон Васильович Шалар. – Одразу ж було зорієнтовано весь особовий склад ГУ НП в Чернівецькій області та Управління патрульної поліції міста Чернівці.”

В результаті проведення злагоджених дій працівниками поліції сьогодні, 13 липня 2017 року, близько 1 години ночі, діти були знайдені на Центральній площі міста Чернівці. На місце були направлені їх опікуни та дівчата були їм передані.

Декілька місяців тому двоє цих дітей вже тікали з дому і тоді їх знайшли також в обласному центрі, по вул. Хотинській.

Керівництво Сторожинецького відділу поліції звертається до всіх перевізників та осіб, які надають послуги по перевезенню пасажирів, а також до небайдужих громадян – у разі встановлення або виявлення малолітніх дітей, які без супроводу дорослих, що викликає підозру, намагаються добратися з одного населеного пункту в інший, прохання повідомляти на спецлінію “102” з метою встановлення причин самовільного пересування. Можливо, їх шукають.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ