На зборах колектив Сторожинецького держлісгоспу підтримав кандидатуру діючого директора

Одноголосно трудовий колектив Сторожинецького лісгоспу на зборах, що відбулися 11 липня 2017 року, підтримав кандидатуру Ігоря Івановича Беленчука на посаду директора підприємства.

У своєму зверненні працівники Сторожинецького лісгоспу – одного з найбільших і науспішніших галузевих підприємств України – закликають керівництво Державного агентства лісових ресурсів України, Чернівецького ОУЛМГ, Чернівецької облдержадміністрації та Чернівецької облради підтримати їх вимогу щодо подальшого перебування Ігоря Івановича Беленчука на посаді директора ДП «Сторожинецький лісгосп».

«На нашому державному підприємстві працює 558 робітників, – зазначає голова профспілкового комітету держлісгоспу Василь Самушко. – Усі як один можемо сказати, що саме під керівництвом Ігоря Івановича Беленчука Сторожинецький держлісгосп вийшов у лідери лісогосподарських підприємств нашої держави.

Завдяки безперебійній роботі усіх структурних підрозділів, наше лісогосподарське підприємство забезпечує у цей непростий для країни час наповнення державного бюджету, суттєве фінансування дохідних частин бюджетів області і територіальних громад, збільшує кількість робочих місць. Високі виробничі показники дозволяють нам надавати соціальну підтримку бюджетним організаціям, учасникам АТО, спрямовувати посильну допомогу військовим у зону бойових дій на сході країни».

Поряд з високими професіоналізмом Ігоря Івановича Беленчука як виробничника і керівника працівники Сторожинецького лісгоспу також відмічають його високі моральні якості, людяність, щирість і відкритість. «У скрутну хвилину Ігор Іванович завжди прийде на допомогу, знайде кожному щире слово підтримки, – розповідають працівники держлісгоспу. – Ми шануємо і цінуємо нашого директора. А тому, задля подальшої стабільної роботи підприємства, задля впевненості у завтрашньому дні хочемо надалі бачити Ігоря Івановича Беленчука директором нашого лісгоспу».

Півтисячний трудовий колектив державного лісогосподарського підприємства закликає усі структури, від яких залежить перебування Ігоря Івановича Беленчука на посаді директора лісгоспу, відкинути усілякі підкилимні політичні ігрища і керуватися при ухваленні важливого для людей та галузі рішення винятково здоровим глуздом та вболіванням за інтереси держави.

«Сторожинецький держлісгосп відіграє стратегічне значення в лісовій галузі Підгір’я. Він є найбільшим роботодавцем в сфері реального сектору економіки та найкрупнішими платником податків. За економічну стабільність підприємства слід подякувати його керівникові Ігорю Беленчуку», – підкреслив у своєму виступі за зборах трудового колективу лісгоспу голова Сторожинецької районної державної адміністрації Ярослав Бартош.

Очільник місцевої виконавчої влади подякував працівникам Сторожинецького держлісгоспу за плідну роботу та співпрацю, а також висловив сподівання, що обрання керівника лісового підприємства збереже сталий розвиток та процвітання лісової галузі району.

«Сторожинецький держлісгосп демонструє стабільний розвиток, ефективність роботи усіх підрозділів, постійне зростання виробничих показників, продуктивність лісогосподарських заходів. А це, безумовно, у першу чергу заслуга директора підприємства Ігоря Беленчука, – наголошує в. о. начальника Чернівецького обласного управління лісомисливського господарства Роман Череватий. – Завдяки професійній організації виробничого процесу, злагодженій роботі всього трудового колективу Сторожинецький лісгосп у 2016 році отримав чистий прибуток у розмірі 5 175 тисяч гривень, що є одним з найкращих показників серед лісогосподарських підприємств країни. Середня заробітна плата збільшилася на 133,2% і становить 6 477 тис грн. Усі лісогосподарські роботі здійснюються за рахунок власних коштів лісгоспу, без залучення бюджетного фінансування на охорону та догляд за державними лісами. Суттєво нарощено обсяги виробництва продукції деревопереробки».

Варто зазначити, що під керівництвом І.І. Беленчука ДП «Сторожинецький лісгосп» успішно пройшов міжнародну сертифікацію лісів, отримавши високу оцінку своєї діяльності від світової Лісової наглядової Ради (FSC), що є свідченням ведення підприємством лісового господарства на рівні європейських та міжнародних вимог.

За підсумками зборів трудовий колектив одноголосно прийняв рішення щодо затвердження на посаду директора державного підприємства «Сторожинецьке лісове господарство» Ігора Беленчука.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ