В Сторожинці відбулося засідання Комітету доступності

Cьогодні, 4 серпня 2017 року, відбулося засідання міського комітету доступності, який за посадою очолює перший заступник міського голови Брижак Петро Михайлович.

В складі комітету два заступники: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Абрамчук Валерій Антонович та голова Сторожинецької організації СОІУ Хавронюк Олександр Васильович, а також секретар – начальник відділу соціального захисту населення Сторожинецької міської ради Мудрак Інна Юріївна.

Члени комітету доступності: т.в.о. начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та інфраструктури Сторожинецької міської ради Шелемін Сергій Анатолійович; члени районної організації СОІУ: Бештега Зінаїда Василівна; Перчик Андрій Георгійович;  Козіяну Марія Сатирівна; голова громадської організації «Чернівецька обласна організація людей з інвалідністю «Лідер» Добридіна Валентина Петрівна; представник громадської організації «Чернівецька обласна організація людей з інвалідністю «Лідер» Добридін Владислав Вікторович; провідний спеціаліст юридичного відділу Сторожинецької міської ради Постевка-Олійник Галина Миколаївна; начальник відділу по обслуговуванню інвалідів, ветеранів війни, праці та осіб постраждалих в наслідок аварії на ЧАЕС Сторожинецького управління праці та соціального захисту населення Іліка Наталія Михайлівна; провідний спеціаліст відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації Курик Іонела Василівна; головний інженер КП « Сторожинецьке ЖКГ» Ірічук Євген Васильович.

На засіданні був присутній начальник КП «Паркувальник» Молованюк Дмитро Михайлович, також на комітет доступності завітала гість з Луганської області, заступник голови спілки осіб з обмеженими можливостями «Життя без бар’єрів» Сорокіна Оксана Юріївна.

        На порядку денному комітету доступності з виїздом на місце було розглянуто наступні питання :

  1. Про звернення до міського голови з приводу передбачення санкцій до порушників щодо осіб з  інвалідністю та інших маломобільних груп населення.
  2. Про звернення до відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою та інфраструктури Сторожинецької міської ради з приводу погодження ремонту, реконструкції тротуарів, проїзджої частини, розмітка тротуарів.
  3. Про встановлення пандусів: Приват Банк, ПАТ «Чернівцігаз», парк Юність,  магазин «Євробуд», міні поле стадіону «Дружба».
  4. Про створення переходу для осіб з  інвалідністю та інших маломобільних груп населення через переїзд по вул. Ватутіна.
  5. Про створення паркувальних місць для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення біля спорткомплексу «Колос» за адресою: м. Сторожинець, вул. Федьковича.
  6. Про перевірку стану парковок та кнопок виклику: Сторожинецька міська рада, Сторожинецьке управління праці та соціального захисту населення, Центральна Аптека № 23, Сторожинецького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
  7. Про затвердження плану роботи на II півріччя 2017 року.

Наступне засідання комітету доступності буде проведено у вересні 2017 року.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ