У книжок немає канікул: бібліотекарі зустрілися з юними читачами в таборі на Красноїльському хуторі Лунка

Сторожинецька районна дитяча бібліотека продовжує радувати юних читачів у літніх дитячих таборах відпочинку. Саме тому нещодавно працівники районної дитячої бібліотеки зробили виїзд до табору в селище Красноїльськ на хутір Лунка.

Із великим задоволенням зустріли Бібіліобус із новинками літератури та дитячої преси вихователі та юні читачі табору, в якому на них чекала оформлена книжкова виставка на тему “У книжок немає канікул” та вітання на прапорцях “Бібліотека вітає юних читачів”. Барвисті кольори та ілюстрації приваблюють увагу дітей найбільше і у світ казки поринули наймолодші читачі.

Більше двох годин діти не відривалися від книжок, не виходячи з бібліотечного автобуса: читали книги, періодику, відгадували загадки, обмінювалися емоціями та запитаннями про те, звідки приїхали, що це за транспорт цікавий, де можна про бібліотеку почитати в мережі Інтернет, де батьки можуть прочитати про цю подію, розповідали про себе.

Найбільшим бажанням дітей виявилося прокататися у Бібліобусі по табору. Тож на дитячому майданчику з дітьми бібліотекарі провели конкурси ерудитів, який складався з 6 етапів, де пролунали питання з історії, географії, математики та літератури. Також з метою випробування своїх знань читачі 8-12 років взяли участь у літературній грі “Гонка за лідером”, який складався з 3 раундів по 7 запитань для двох команд.

Відгукнувшись на прохання дітей, найкращим подарунком за участь у конкурсах для дітей стала поїздка по табору на бібліотечному автобусі. Поїздка закінчилась на ноті позитиву.

Бібліотекарі висловлюють подяку керівництву табору за теплу зустріч та радо приймуть запрошення на інші заїзди. Особливе вітання передають вихованцям Чернівецької та Хотинської школи-інтернат!

Категорія: Культура Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ