Проблемну ділянку по вул. Бузенка в Великому Кучурові відремонтували

Ремонт асфальту

В п’ятницю на Сторожинець.Інфо був опублікований матеріал про те, що асфальт по скандально відомій вул. Володимира Бузенка в Великому Кучурові почав руйнуватися. Наступного дня на місці були робітники підрядника, які ліквідували недоліки.

“Вже в суботу автобус з робітниками ШБУ-60 був на місці, – коментує житель Великого Кучурова Руслан Мельник. – Працівники видовбали глину, прокопали та підсипали щебню, застелили асфальт, залили його смолою та посипали цементом. Дорожники були не задоволені, коли я під’їхав знімати. Але жителі Великого Кучурова будуть й надалі контролювати роботи, тому що треба було відразу робити якісно – і покласти щебневу подушку, і якісно провести підготовчі роботи”.

Голова Великокучурівської сільської ради Василь Тодеринчук розповів, що роботи виконувалися згідно договору за кошти ШБУ-60, адже на дорогу надали трирічний гарантійний термін. Ще є питання щодо водовідведення – зараз в сільраді будуть думати над тим, щоб облаштувати бетонні ливневі стоки біля дороги, зокрема з залученням співфінансування від місцевих мешканців.

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ