В Центрі зайнятості провели семінар “Жінка на ринку праці”

Семінар

Сьогодні, 7 серпня 2017 року, головним спеціалістом відділу “Сторожинецьке бюро правової допомоги” Габріелою Іринич було проведено тематичний семінар на тему: “Жінка на ринку праці”. Захід відбувся в приміщенні Сторожинецького районного центру зайнятості по вул. Чернівецькій, 82Б.

Під час проведення семінару було детально проінформовано зацікавлених жінок-безробітних про їх право на працю, про умови, порядок та процедуру працевлаштування в обов’язковому порядку, також ознайомлено з обов’язком роботодавців працевлаштувати жінок, які мають дітей до 3-х років та вагітних жінок, про умови надання відпустки, пільг та заборону залучення до надурочних робіт без їхньої згоди.

Було проведено дискусію про можливість повторного працевлаштування жінки на тому ж самому підприємстві після звільнення за взаємною згодою сторін.

Після проведення семінару та надання консультації зацікавленим жінкам було роз’яснено громадянкам про можливість в подальшому звернення за правовою допомогою до відділу “Сторожинецьке бюро правової допомоги”.

Для отримання правової консультації звертайтеся за адресою: місто Сторожинець, вул. Чернівецька, 6а або телефонуйте за номером (037-35) 2-28-99.

Крім того, можна зателефонувати через систему інтернет-спілкування “Скайп”, набравши “Сторожинецьке бюро правової допомоги” або [email protected]

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ