Наступного тижня відбудеться інформаційна зустріч “Участь суспільства в прийнятті рішень у громадах”

Юність Підгір'я

Наступного тижня, 22 серпня 2017 року, в Центрі естетичного виховання “Юність Підгір’я” (місто Сторожинець, вул. Б. Хмельницького, 1) відбудеться інформаційна зустріч на тему “Участь суспільства в прийнятті рішень у громадах”, яка організовується Всеукраїнською асоціацією ОМС “Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України” за участю Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ та за підтримки Польсько-Канадської Програми Демократії, співфінансованої з Програми Польської Співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ РП та Канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD).

 

У програмі передбачені зустрічі із представниками Міністерства регіонального розвитку та будівництва та провідними експертами, які допоможуть здобути навички підготовки проектів, що фінансуються з Державного фонду регіонального розвитку та одержати інструменти активації громади, націленої на розвиток.

У разі виникнення запитань та необхідності уточнень, звертайтесь: Оксана Петруха – (097) 339 2266 та Наталя Ключник, виконавчий директор АСОГУ, – (067) 957 0121

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ