В Сторожинці відбулася інформаційна зустріч щодо участі суспільства в прийнятті рішень у громадах

Сьогодні, 22 серпня 2017 року, в Центрі Естетичного виховання “Юність Підгір’я” у Сторожинці відбулася інформаційна зустріч на тему “Участь суспільства в прийнятті рішень у громадах”.

Шановних гостей, серед яких була представник Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування Наталія Ключник, представник Міністерства регіонального розвитку Лідія Євтушенко, представники Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ Людмила Проценко та Ірина Синельник, представник Фонду міжнародної солідарності Артур Гроссман вітали народні аматорські колективи Сторожинецького району, а також вступне слово сказали голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош та голова Сторожинецької громади Микола Карлійчук.

Після вступних слів присутні розділилися на дві групи. Одна з них взяла участь у тематичному семінарі “Без мешканців не вдасться: запрошення до діалогу”, що пройшов в приміщенні ресторану “Пролісок”. Друга група в актовому залі “Юності Підгір’я” заслухала інформацію про підготовку проектів місцевого розвитку.

На семінарах були присутні представники з різних куточків Чернівецької області і обговорення проходило дуже активно.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ