В Сторожинці відбувся захід для дітей з особливими потребами “Перший раз у перший клас”

Сьогодні, 23 серпня 2017 року, в Сторожинці у кафе “Берізка” відбувся захід для дітей з обмеженими можливостями “Перший раз у перший клас”, приурочений до Дня знань.

Головним організатором та ініціатором свята стало ГО батьків дітей з інвалідністю “Богдан”, яке очолює Галина Токар. Допомогу у організації надали Сторожинецька, Великокучурівська та Красноїльська громада і Сторожинецька районна рада, Сторожинецьке КП “Міські ринки”, а також спонсор, які побажав залишитися анонімним.

Батькам з 55-ти сімей за підтримки програм, які затвердили громади району, була надана фінансова допомога. 21 першокласник отримав портфелі та сумки для праці з канцтоварами, а також солодкі подарунки.

Привітали гостей перший заступник міського голови Петро Брижак, заступник голови Сторожинецької райради Володимир Філіпович, начальник відділу соціального захисту Сторожинецької міської ради Інна Мудрак, начальник УПСЗН Сергій Гринчук та секретар Великокучурівської сільської ради Марія Цуркан, які побажали дітям успіхів у навчанні, а батькам терпіння й злагоди.

Галина Василівна побажала присутнім всього найкращого та привітала з Днем Державного Прапора.

Також сьогодні було роздано дорогі пенали та багато гуманітарної допомоги, яку надала наша землячка, сторожинчанка, адміністратор групи “Подаруй посмішку” Оксана Ткачук-Гаденко. Взуття було отримано від американсько-українського проекту “Дітям Підгір’я” Ксенії Гапій.

Галина Токар запропонувала батькам з дітьми 7-денну поїздку на відпочинок до Яремчі та Буковелю, яку буде фінансувати американський спонсор. Бажаючі можуть звертатися напряму до Галини Василівни.

Категорія: Події Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ