В Сторожинці відзначили важливу роль підприємців в житті району

Щорічно в першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Святкування було встановлено указом Президента України в 1998 році, щоб відзначити важливу роль підприємництва в формуванні економіки держави, розвитку демократії та громадянського суспільства.

З цієї нагоди в четвер, 31 серпня, в залі засідань Сторожинецької РДА відбулися урочистості, під час яких керівники району визначили вагому роль підприємців в житті Сторожинецького району, у створенні робочих місць, наповненні місцевих бюджетів, подякували за вклад в благодійну діяльність, волонтерство та допомогу військовим України.

Побажавши успіхів в подальшій професійній діяльності, перший заступник голови РДА Діана Кольвачук та заступник голови райради Володимир Філіпович вручили почесні грамоти бізнесменам району. Також до привітань долучилися перший заступник Сторожинецького міського голови Петро Брижак та начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради Дмитро Бойчук,  після чого для підприємців були виконані пісні виконавцями району.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ