На Глибочку стартував один з етапів Чемпіонату України з авторалі. Один екіпаж розбився. Продовження перегонів під питанням.

Сьогодні, 9 вересня 2017 року, в селі Глибочок Сторожинецького району відбулися перегони IV етапу Чемпіонату України “Буковина – 2017” з автомобільного спорту – ралі.

Екіпажі спортсменів в нашому районі змагалися на трасі “Аква плюс” (село Глибочок – село Спаська) та на трасі “Орлине гніздо” (село Спаська – село Стрілецький Кут Кіцманського району).

Згідно плану змагань, завтра, 10 вересня, о 9:15 мав відбутися старт ралі по трасі “село Топорівці – село Чорнівка Новоселицького району” та трасі “Коцюба” (село Чорнівка – село Горшівці Заставнівського району). З 15:00 до 18:45 було заплановано змагання на швидкісному відрізку по вулиці Калинівській в Чернівцях, після чого мало бути проведено нагородження призерів та переможців змагань на Соборній площі обласного центру о 19:10.

Але, як нам стало відомо, на границі Сторожинецького та Кіцманського району розбився ралійний автомобіль “Волга”. Один з членів екіпажу загинув, інший у важкому стані був доставлений до Чернівецької ЛШМД, тому продовження ралі наразі під питанням.

Категорія: Новини району Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ